naar homepage

Hudson's Bay

Het nieuwe en innovatieve warenhuis van Leiden is de nummer een bestemming voor de laatste mode-, beauty- en homecollecties.

De verschillende afdelingen van Hudson’s Bay presenteren verfrissende en vernieuwende producten van nationale en internationale merken passend bij Nederland. Het is een unieke mix van merken in het middensegment en opkomende merken waarvan er meer dan 100 Nederlands zijn. Naast deze merken, zijn er verschillende nationale en internationale merken die exclusief voor Hudson's Bay limited editions hebben ontwikkeld. Deze producten worden aangeboden onder de naam 'The Limiteds'. Ook een aantal getalenteerde jonge Nederlandse designers hebben exclusieve ontwerpen aan de collectie toegevoegd met daarin verwerkt de iconische kleurenstrepen van Hudson's Bay zoals: een rok en een top van David Laport, een kristallen vaas van Isaac Monté en een illustratie van de hand van Jordy van den Nieuwendijk.

Met een uitstekende reputatie van natuurlijk, huisgemaakt en heerlijk eten, zal La Place het restaurant in het Hudson’s Bay-warenhuizen in Leiden runnen.

Leiden
is open

Heb je goede ideeën of vragen over winkelen in leiden?